Redaktionen

Nedan presenteras Svensk Linjes redaktion.

Ansvarig utgivare är förbundsordförande Linnea Dubois.

 

Gustaf Reinfeldt
Redaktör

Gustaf Reinfeldt är redaktör för Svensk Linje. Han studerar vid Columbia University i New York. Kontakta Gustaf om du har några frågor om Svensk Linje, eller om du vill skriva eller annonsera i kommande nummer. Du når Gustaf på gustaf.reinfeldt@svensklinje.nu.

Henrik Dalgard
Redaktionssekreterare

Henrik Dalgard är redaktionssekreterare i Svensk Linjes redaktion och viceordförande för Fria Moderata Studentförbundet. Han studerar idéhistoria vid Uppsala universitet och arbetar med borgerlig idéutveckling på tankesmedjan Timbro. Inspiration hämtar Henrik helst från Per Anders Fogelström eller Ayn Rand. Du når Henrik på henrik.dalgard@svensklinje.nu.

Olliver Petersson
Layout- och webbansvarig

Olliver Petersson är layout- och webbansvarig i Svensk Linjes redaktion. Han läser en ekonomie kandidat vid Uppsala universitet och sitter i styrelsen för Geijerska Stuentföreningen. Kontakta Olliver om du har frågor som rör hemsidan eller annonsering. Du når Olliver på olliver.petersson@svensklinje.nu.

Johanna Grönbäck

Johanna Grönbäck är medlem i Svensk Linjes redaktion. Hon har tidigare varit ordförande för Studentföreningen Ateneum och viceordförande för Fria Moderata Studentförbundet. I dag är hon verksam som kommunikationschef på forskningsinstitutet Ratio och skriver regelbundet krönikor på Borås Tidnings ledarsida. Av Eskilstuna-Kuriren har hon kallats för gubbig sprithöger, själv kallar hon sig klassiskt liberal. Du når Johanna på johanna.gronback@svensklinje.nu.

Thomas Hermansson

Thomas Hermansson är medlem i Svensk Linjes redaktion. Han arbetar som ledarskribent på Barometern-OT, har en teol. kand. från Uppsala universitet och har läst masterprogrammet Religious Roots of Europe vid Lunds universitetet. Som student var han medlem i Ateneum och styrelseledamot i Kristdemokratiska Studentförbundet. Du når Thomas på thomas.hermansson@svensklinje.nu.

Johanna Trapp

Johanna Trapp är medlem i Svensk Linjes redaktion. Hon läser en politices kandidat vid Lunds universitet och är vice ordförande för Studentföreningen Ateneum. Utöver studierna är hon krönikör i Östgötacorrespondenten och junior fellow inom miljö och klimat på Timbro. Du når Johanna på johanna.trapp@svensklinje.nu.

Viktor Karlsson

Viktor Karlsson är medlem i Svensk Linjes redaktion. Han har en ekonomie kandidatexamen från Lunds universitet och är ledamot i Liberala Ungdomsförbundets förbundsstyrelse. Du når Viktor på viktor.karlsson@svensklinje.nu.

Elias Nilsson

Elias Nilsson är medlem i Svensk Linjes redaktion och är ordförande emeritus för Studentföreningen Ateneum. Elias har en ekonomie kandidatexamen från Lunds universitet och läser för tillfället masterprogrammet i nationalekonomi vid samma lärosäte. Du når Elias på elias.nilsson@svensklinje.nu.