Redaktionen

Nedan presenteras Svensk Linjes redaktion.

Ansvarig utgivare är förbundsordförande Daniel Åkerman.

 

Henrik Dalgard
Redaktör

Henrik Dalgard är redaktör för Svensk Linje och viceordförande emeritus för Fria Moderata Studentförbundet. Han studerar idéhistoria vid Uppsala universitet. Inspiration hämtar Henrik helst från Per Anders Fogelström eller Ayn Rand. Kontakta Henrik om du har några frågor om Svensk Linje, eller om du vill skriva eller annonsera i kommande nummer. Du når Henrik på henrik.dalgard@svensklinje.nu.

Elias Nilsson
Redaktionssekreterare

Elias Nilsson är redaktionssekreterare för Svensk Linje och viceordförande för Fria Moderata Studentförbundet. Han har en ekonomie kandidatexamen från Lunds universitet och läser för tillfället masterprogrammet i nationalekonomi vid samma lärosäte. Elias är ordförande emeritus för Studentföreningen Ateneum. Du når Elias på elias.nilsson@svensklinje.nu.

Olliver Petersson
Layout- och webbansvarig

Olliver Petersson är layout- och webbansvarig i Svensk Linjes redaktion och förbundssekreterare för Fria Moderata Studentförbundet. Han läser en ekonomie kandidat vid Uppsala universitet och är viceordförande emeritus för Geijerska Studentföreningen. Kontakta Olliver om du har frågor som rör hemsidan eller annonsering. Du når Olliver på olliver.petersson@svensklinje.nu.

Johanna Trapp

Johanna Trapp är medlem i Svensk Linjes redaktion och viceordförande för Fria Moderata Studentförbundet. Hon läser en politices kandidat vid Lunds universitet och är viceordförande emerita för Studentföreningen Ateneum. Utöver studierna är hon krönikör i Östgötacorrespondenten och junior fellow inom miljö och klimat på Timbro. Du når Johanna på johanna.trapp@svensklinje.nu.

Viktor Karlsson

Viktor Karlsson är medlem i Svensk Linjes redaktion och ledamot i Liberala ungdomsförbundets förbundsstyrelse. Han har en ekonomie kandidatexamen från Lunds universitet. Du når Viktor på viktor.karlsson@svensklinje.nu.

Isak Rutqvist

Isak Rutqvist är medlem i Svensk Linjes redaktion. Han är ordförande emeritus för Geijerska Studentföreningen. Du når Isak på isak.rutqvist@svensklinje.nu.

Markus Linder

Markus Linder är medlem i Svensk Linjes redaktion. Du når Markus på markus.linder@svensklinje.nu.

Mimmie Björnsdotter Grönkvist

Mimmie Björnsdotter Grönkvist är medlem i Svensk Linjes redaktion och tidigare ledarskribent för Liberala Nyhetsbyrån. Du når Mimmie på mimmie.bjornsdotter-gronkvist@svensklinje.nu.

Margareta Barabash

Margareta Barabash är medlem i Svensk Linjes redaktion och är viceordförande emerita för Fria Moderata Studentförbundet. Till vardags jobbar hon som redaktör på forskningsinstitutet Ratio. Du når Margareta på margareta.barabash@svensklinje.nu.