Redaktionen

Nedan presenteras Svensk Linjes redaktion.

Ansvarig utgivare är förbundsordförande Linnea Dubois

 

Gustaf Reinfeldt
Redaktör

Gustaf Reinfeldt är redaktör för Svensk Linje. Han studerar vid Columbia University i New York. Kontakta Gustaf om du har några frågor om Svensk Linje, eller om du vill skriva eller annonsera i kommande nummer. Du når Gustaf på gustaf.reinfeldt@fmsf.se

Henrik Dalgard
Redaktionssekreterare

Henrik Dalgard är redaktionssekreterare i Svensk Linjes redaktion och viceordförande för Fria Moderata Studentförbundet. Han studerar idéhistoria vid Uppsala universitet och arbetar med borgerlig idéutveckling på tankesmedjan Timbro. Inspiration hämtar Henrik helst från Per Anders Fogelström eller Ayn Rand.

Johanna Grönbäck

Johanna Grönbäck är medlem i Svensk Linjes redaktion. Hon har tidigare varit ordförande för Studentföreningen Ateneum och viceordförande för Fria Moderata Studentförbundet. I dag är hon verksam som kommunikationschef på forskningsinstitutet Ratio och skriver regelbundet krönikor på Borås Tidnings ledarsida. Av Eskilstuna-Kuriren har hon kallats för gubbig sprithöger, själv kallar hon sig klassiskt liberal.

Carl-Vincent Reimers

Carl-Vincent Reimers är medlem i Svensk Linjes redaktion. Han har tidigare arbetat som ledarskribent på Blekinge läns tidning.

Thomas Hermansson

Thomas Hermansson är medlem i Svensk Linjes redaktion. Han arbetar som ledarskribent på Barometern.

Johanna Trapp

Johanna Trapp är medlem i Svensk Linjes redaktion. Hon studerar vid Lunds universitet och sitter i styrelsen för studentföreningen Ateneum.

Olliver Petersson
Layout- och webbansvarig

Olliver Petersson är layout- och webbansvarig i Svensk Linjes redaktion. Han studerar systemvetenskap vid Uppsala universitet och sitter i styrelsen för Geijerska Stuentföreningen.