Redaktionen

Svensk Linje har en redaktion beståendes av sju stycken redaktionsmedlemmar.

Ansvarig utgivare är förbundsordförande Catarina Kärkkäinen.

 

Markus Konow, redaktör

Markus Konow är redaktör för Svensk Linje och viceordförande emeritus för Linköpings Fria Moderata Studentförening. Han har en bakgrund som tjänsteman för Moderaterna. Han frilansar i dag inom formgivning och kommunikation. Markus brottas med vad han ska definiera sig som ideologiskt men brukar kallas extremist av vänner och bekanta.

Beatrice Backman, redaktionssekreterare

Beatrice Backman är Svensk Linjes redaktionssekreterare och viceordförande emerita för Studentföreningen Ateneum. Hon har tidigare jobbat i Europaparlamentet för Christofer Fjellner. Hon studerar idag Strategisk kommunikation vid Lunds universitet.

Johanna Grönbäck

Johanna Grönbäck är medlem i Svensk Linjes redaktion. Hon har tidigare varit ordförande för Studentföreningen Ateneum och viceordförande för Fria Moderata Studentförbundet. I dag är hon verksam som kommunikationschef på forskningsinstitutet Ratio och skriver regelbundet krönikor på Borås Tidnings ledarsida. Av Eskilstuna-Kuriren har hon kallats för gubbig sprithöger, själv kallar hon sig klassiskt liberal.

Ludvig Svensson

Ludvig Svensson är medlem i Svensk Linjes redaktion. Han bor i Norrköping och är ordförande emeritus för Linköpings Fria Moderata Studentförening. Ludvig gillar decentralisering, Vilhelm Moberg, och obskyra böcker.

Linnea Dubois

Linnea Dubois är medlem i Svensk Linjes redaktion och adjungerad ledamot i Geijerska studentföreningens styrelse. Hon studerar juridik och franska vid Uppsala universitet, och har tidigare även studerat konstvetenskap och filosofi i sin hemstad Stockholm. Linnea läser gärna Locke, Spencer och Hayek, men hämtar sin starkaste ideologiska inspiration i djupa skogar, långa tågresor och städer i ljus.

Lucas Ljungberg

Lucas Ljungberg är medlem i Svensk Linjes redaktion. Han bor i Uppsala där han studerar juridik. Han har tidigare varit kassör för Geijerska studentföreningen i Uppsala.

Zebulon Carlander

Zebulon Carlander är medlem i Svensk Linjes redaktion och är försvars- och säkerhetspolitiska sekreterare för Fria Moderata Studentförbundet. För tillfället läser han statskunskap vid Stockholms universitet och är deltidsanställd i Försvarsmakten. Av Östra Smålands tidning har han kallats för insnöad moderat Natolakej, en beskrivning han tycker fångar honom väldigt väl